Kursus legasi raja-raja / Nur Masriyah Hamzah - Hamzah, Nur Masriyah (UiTM Newshub, 2021)
Bersempena Sambutan Hari Kebangsaan Malaysia ke 64, Pejabat Kursi Institusi Raja-Raja Melayu (KIRRM) Universiti Teknologi MARA (UiTM) dengan kerjasama Muzium Diraja Kuala Lumpur, Jabatan Muzium Malaysia Kementerian Pelancongan dan Kebudayaan Malaysia mengadakan Kursus Legasi Raja-Raja secara dalam talian pada 18 Ogos 2021.