Pameran Maya: feri ikon Pulau Pinang / Rafidah Muhamad Sam - Muhamad Sam, Rafidah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Pameran ini mengupas sejarah perkhidmatan feri Pulau Pinang sejak mula diusahakan oleh Quah Beng Kee bersaudara pada tahun 1894.