Pameran Maya: Scopus indexed publications UiTMCPP Bertam Campus / Nurhayati Hassan - Hassan, Nurhayati (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Pameran yang mengumpulkan kesemua artikel ditulis oleh Pensyarah uITM Kampus Bertam dari tahun 2006-2021.