100 days reading challenge sempena program UiTM Penang Baca / Rafidah Muhamad Sam - Muhamad Sam, Rafidah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Sempena program UiTM Penang Baca, PTAR UiTMCPP telah mengadakan pertandingan 100 Days Reading Challenge.