Live@PTAR UiTMCM ledakan teknologi: kelebihan atau cabaran? / Maznah Maarof - Maarof, Maznah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Program ini merupakan anjuran PTAR UiTM Cawangan Melaka iaitu dalam program Sembang Santai IT: Ledakan Teknologi.