Program ICT bersama PTAR UiTM Cawangan Melaka Kampus Jasin / Ilya Nurfateen Othman - Othman, Ilya Nur Fateen (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Pada 29 Julai 2021 PTAR UiTM Cawangan Melaka telah mengadakan Program ICT bersama PTAR UiTM Kampus Jasin.