Live@PTDI: the psychology and law of cyberbullying / Nor Azalea Mohd Azahar - Mohd Azahar, Nor Azelea (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan Tun Dr. Ismail Kampus Pasir Gudang telah mengadakan program Live@PTDI: the psychology and law of cyberbullying.