Webinar pengawas pusat sumber dinamik / Siti Rozana Mat Sanat - Mat Sanat, Siti Rozana (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Pada 18 Julai 2021, PTDI Cawangan Johor telah menganjurkan Webinar Pengawas Pusat Sumber Dinamik.