Webinar Online Database for Literature / Afdhal Irshaad Shamsul Kamal - Shamsul Kamal, Afdhal Irshaad (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Pada 14 Julai 2021 PTAR Kampus Raub telah mengadakan Webinar Online Database for Literature secara maya.