CSR sesi engagement PTAR UiTM Cawangan Melaka bersama SMK Diary Merlimau Melaka / Maznah Maarof - Maarof, Maznah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Progam ini merupakan kerjasama dengan Jabatan Pendidikan Negeri Melaka yang mana intipatinya adalah untuk berkongsi maklumat dan pendapat .