Live@PTAR bersama Pejabat Kursi Institusi Raja-Raja Melayu: institusi beraja pemacu permekasaan Parlimen / Noor Azureen Abd Aziz - Abd Aziz, Noor Azureen (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
PTAR Shah Alam dengan kerjasama Pejabat Kursi Institusi Raja-Raja Melayu telah menganjurkan program bual bicara secara lgnsund dalam segmen Bicara Pakar.