Realities of big data analytics: challenges and opportunities / Noor Azureen Abd Aziz - Abd Aziz, Noor Azureen (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
PTAR Shah Alam telah menganjurkan program bual bicara secara langusung berkenaan tajuk "Realities of big data analytics: challenges and opportunities".