Live@PTAR bersama Pejabat Kursi Raja-Raja Melayu: kuasa YDPA di bawah perkara 150 perlembagaan / Noor Azureen Abd Aziz - Abd Aziz, Noor Azureen (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
PTAR Shah Alam dengan kerjasama Pejabat Kursi Institusi Raja-Raja Melayu UiTM Shah Alam telah menganjurkan program secara langsung bertajuk berkenaan kuasa YDPA di bawah perkara 150 perlembagaan.