Taklimat kepentingan integriti dan jenayah rasuah dalam kalangan penjawat awam / Noor Azureen Abd Aziz - Abd Aziz, Noor Azureen (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
PTAR UiTM Shah Alam telah menganjurkan taklimat kepentingan integriti dan jenayah rasuah dalam kalangan penjawat awam.