Program Library Outreach@PTAR 2021 khas untuk Akademi Pengajian Islam Kontemporari (ACIS) UiTM Shah Alam / Nor Azureen Abd Aziz - Abd Aziz, Noor Azureen (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
PTAR UiTM Shah Alam telah menganjurkan Program Library Outreach@PTAR 2021 khas untuk Akademi Pengajian Islam Kontemporari (ACIS) di UiTM Shah Alam.