Kursus pengukuhan perkhidmatan pelanggan tahun 2021 / Noor Azureen Abd Aziz - Abd Aziz, Noor Azureen (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
PTAR UiTM Shah Alam telah mengadakan kursus pengukuhan perkhidmatan pelanggan bagi tahun 2021 melalui platfom Webex.