Khazanah sejarah UiTM: Piawai 79: bingkisan untuk graduan 13-14 Oktober 1979 / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (Jabatan Arkib Universiti, 2023)
Buku ini memberi gambaran mutu, nilai dan penghargaan terhadap segala aktiviti yang berjalan di dalam kampus Institut Teknologi MARA.