Khazanah Sejarah UiTM: Kampus INTEKMA '81 / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (Jabatan Arkib Universiti, 2023)
Bahan ini berkaitan bingkisan khas untuk para graduan di hari konvokesyen Jubli PErak ITM pada 26-27 September, 1981.