Perasmian bangunan Fakulti Teknologi Maklumat dan Sains Kuantitatif ITM Shah Alam / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (Jabatan Arkib Universiti, 2023)
Bangunan Fakulti Teknologi Maklumat dan Sains Kuantitatif (FTMSK) ITM Shah Alam telah dirasmikan oleh Yang Berhormat Dato' Seri Najib Tun Abdul Razak, Menteri Pendidikan pada 25 Februari 1999.