Penganugerahan Ijazah Kehormat UiTM tahun 2010 / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (Jabatan Arkib Universiti, 2023)
Penganugerahan Ijazah Kehormat UiTM merupakan penghormatan oleh universiti kepada tokoh-tokoh ternama dan terkenal dalam dan luar negara atas jasa serta sumbangan mereka dalam bidang kepakaran masing-masing.