UiTM Hari Ini Dalam Sejarah: 25 Mei 2022: perasmian bangunan Jabatan Arkib Universiti / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (Jabatan Arkib Universiti, 2023)
Pada 25 Mei 2022, Jabatan Arkib Universiti di Kompleks Kenanga telah dirasmikan oleh YBhg. Profesor Datuk Ts. Dr Hajah Roziah Mohd Janor, Naib Canselor UiTM.