UiTM Hari Ini Dalam Sejarah: 1 April 1992: pembukaan kolam renang saiz Olimpik ITM Shah Alam / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (Jabatan Arkib Universiti, 2023)
Malaysia telah dipilih untuk menganjurkan Sukan Antara Universiti Asean ke 7 pada November 1992.