Khazanah Sejarah UiTM: Maktab MARA Prospectus 1967/68 / Jabatan Arkib Unviersiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (Jabatan Arkib Universiti, 2023)
Bahan ini berkaitan dengan maklumat pentadbiran, senarai kakitangan pentadbiran akademik, dll.