Majlis menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) antara UiTM dan Kolej Teknologi Darulnaim (KTD) - UiTM Cawangan Kelantan, Unit Komunikasi Korporat (2022)
MACHANG, 11 Oktober - Satu majlis menandatangani MemorandumPersefahaman (MoU) antara Kolej Teknologi Darulnaim (KTD) dan UniversitiTeknologi Mara Cawangan Kelantan telah berjaya dimeterai pada hari Isnin, 3Oktober 2022. Memorandum ini bertujuan untuk membentuk kerjasama yangdapat membawa banyak manfaat kepada kedua - dua belah pihak, bukan hanyapada akademik, malah dari segi adab dan juga kerohanian. Memorandum perjanjian ini telah ditandatangani oleh Rektor UiTM CawanganKelantan, Prof. Dr. Haji Abdol Samad Nawi dan Pengarah EQ Resources iaitu Dr.Abdullah Sudin Ab Rahman serta disaksikan oleh Dr. Nik Kamaruzaman Haji AbdulLatif, Ketua Eksekutif dan Dr. Syerina Azlin Md Nasir. Turut sama hadir di dalammajlis ini adalah Timbalan Ketua Eksekutif, Dr. Asri bin Yusoff yang merupakanmantan pensyarah di UiTM Cawangan Kelantan dan Penolong Rektor KampusKota Bharu, Ts. Dr. Khalid Abdul Wahid.