Teks ucapan perasmian sempena hari arkib antarabangsa peringkat UiTM 2023 / YBhg. Profesor Dr Mohamad Hariri Haji Abdullah - Abdullah, Mohamad Hariri (2023)
Teks ucapan perasmian sempena hari arkib antarabangsa peringkat UiTM 2023