UiTM News Hub: Amanat Rektor UiTM Cawangan Perlis: Tujuh Tujahan Mendukung Misi GRU2025 / Dr Razlina Razali - Razali, Razlina, Dr (2022)
ARAU - Telah berlangsung Majlis Amanat Rektor UiTM Cawangan Perlis pada 23 Mac 2022. Majlis tersebut disiarkan secara langsung menerusi saluran YouTube rasmi UiTM Cawangan Perlis. Amanat Rektor tahun 2022 menggariskan tujuh tujahan yang perlu dicapai kampus UiTM Cawangan Perlis yang merangkumi (1) ketampakan dan impak kampus; (2) pendidikan berkualiti; (3)pembangunan bakat pelajar; (4) pembangunan bakat staf dan kecekapan tadbir urus; (5) pemantapan penyelidikan dan penerbitan; (6) jaringan industri, komuniti, alumni dan perkongsian pintar; serta (7)pembangunan insfrastruktur dan infostruktur.