UiTM News Hub: Gandakan Pahala Bersama Program Jaulah Ramadhan Perlis-Kedah 1.0 / Aziani Ahmad - Ahmad, Aziani (2022)
Ayuh menyumbang dan beramal dalam program anjuran PJIM&A UiTM Cawangan Perlis bersama Usrah A.M.A.L, Persatuan Prihatin Komuniti Negeri Perlis (Communicare) dan Kesatuan Kebangsaan Guru-Guru Agama Malaysia Barat (Cawangan Kedah).