UiTM News Hub: HARMONI bantu baca / Norha Abdul Hadi and Nor Hayati Shafi - Hadi, Norha Abdul; Shafii, Nor Hayati (2022)
Persatuan Harmoni UiTM Cawangan Perlis dengan Kerjasama Sekolah Rendah Islam Al- Furqan, Perlis telah berjaya mengadakan Program "Harmoni Bantu Baca" siri 1 pada 5 November 2022. Program yang dijalankan secara berkala ini bertujuan untuk membantu murid sekolah rendah yang keciciran dalam mengusai kemahiran membaca dan menulis. Selain itu program ini jugak dapat memberi peluang kepada Mahasiswa untuk turun ke masyarakat membantu serta melatih sifat kepimpinan dalam diri.