UiTM News Hub: HEA Cakna 2022 Siri 1 UiTM Cawangan Perlis bersama 'Mentoring ARs Kumpulan 9' / Nur Syamilah Mohd Subhi - Mohd Subhi, Nur Syamilah (2022)
24 Januari 2022 - Rentetan daripada Aktiviti HEA Cakna 2021 yang dijalankan sebanyak 5 siri, maka bermula aktiviti HEA Cakna 2022 dengan Siri 1 iaitu kerusi banquet lupus yang dibeli semula dengan Unit Stor, Bendahari UiTM Cawangan Perlis untuk diwakafkan ke sekolah Rendah Islam Al-Furqan sebanyak 102 unit.