UiTM News Hub: International Invention, Innovation Design Exposition For Built Environment & Engineering (IIIDBEEX 2023) / Fazly Amri Mohd - Mohd, Fazly Amri (2023)
19 Januari 2023 - Seramai 12 orang pelajar dan 3 orang pensyarah terlibat dan menghadiri INTERNATIONAL INVENTION, INNOVATION & DESIGN EXPOSITION FOR BUILT ENVIRONMENT & ENGINEERING (IIIDBEEX 2023) di UiTM Kampus Puncak Alam yang akan berlangsung pada hari Jumaat (20 Januari 2023).