UiTM News Hub: Karnival Tahun Baru Cina Pekan Lama Arau / Dr. Lew Ya Ling and Nadia Syakirah Mohd Rafi - Lew, Ya Ling, Dr; Mohd Rafi, Nadia Syakirah (2023)
Khamis, 19 Januari 2023 - Mahasiswa dari Persatuan Bahasa Mandarin UiTM Cawangan Perlis telah menyertai Karnival Tahun Baru Cina Pekan Lama Arau yang dianjurkan oleh Dewan Perniagaan Dan Perindustrian Tiong Hwa Perlis pada malam tiga hari sebelum Tahun Baru Cina.