UiTM News Hub: Kejayaan Pelajar Kolej Alam Bina, UiTM Cawangan Perlis Dalam Pertandingan IIIDBEEX 2023 / Fazly Amri Mohd - Mohd, Fazly Amri (UiTM News Hub, 2023)
20 Januari 2023 , Jumaat - Suasana program International Invention, Innovation & Design Exposition For Built Environment & Engineering (IIIDBEEX 2023) di UiTM Cawangan Selangor Kampus Puncak Alam berlangsung dengan lancar dan baik.