UiTM News Hub: Kunjungan hormat daripada Kolej Pengajian Alam Bina (KAB), UiTM Cawangan Perlis ke Jabatan Ukur Pemetaan Malaysia(JUPEM), Negeri Perlis / Dr Fazly Amri Mohd - Mohd, Fazly Amri (2023)
28 Mac 2023 (Jam 3ptg) - Satu kunjungan hormat daripada Kolej Pengajian Alam Bina (KAB), UiTM Cawangan Perlis ke Jabatan Ukur Pemetaan Malaysia(JUPEM), Negeri Perlis telah diadakan pada semalam. Kunjungan hormat ini diketuai oleh Yang Berusaha Prof Madya Sr Mohd Azwan Abbas, Sr Mohamad Asrul Mustafar, Sr Norshahrizan Mohd Hashim dan pelajar pasca siswazah, Kolej Pengajian Alam Bina, UiTM Cawangan Perlis.