Kunjungan hormat Pusat Pengajian Sains Ukur dan Geomatik, Kolej Pengajian Alam Bina, UiTM Shah Alam dan UiTM Cawangan Perlis ke Jabatan Ukur Pemetaan Malaysia (JUPEM) / Dr Fazly Amri Mohd and Dr Rohayu Haron Narashid - Mohd, Fazly Amri; Narashid, Rohayu Haron (2023)
03 Mac 2023 (Jam 3ptg) - Satu kunjungan hormat daripada Pusat Pengajian Sains Ukur dan Geomatik, Kolej Pengajian Alam Bina (KAB), UiTM Shah Alam dan UiTM Cawangan Perlis ke Jabatan Ukur Pemetaan Malaysia(JUPEM), Kuala Lumpur telah diadakan pada hari ini. Kunjungan hormat ini diketuai oleh Yang Berusaha Prof Madya Sr Ts Dr Saiful Aman Hj Sulaiman, Ketua Pusat Pengajian (Sains Ukur dan Geomatik), KAB, UiTM Shah Alam dan turut disertai wakil pensyarah PSUG, KAB UiTM Cawangan Perlis iaitu Prof Madya Sr Mohd Azwan Abbas, Sr Mohamad Asrul Mustafar dan Sr Norshahrizan Mohd Hashim.