UiTM News Hub: Majlis apresiasi 2021 Akademi Pengajian Bahasa (APB) UiTM Cawangan Perlis / Fazmawati Zakaria and Nazira Osman - Zakaria, Fazmawati; Osman, Nazira (2022)
ARAU - Akademi Pengajian Bahasa (APB), UiTM Cawangan Perlis telah berjaya menganjurkan Majlis Apresiasi 2021 dengan tema 'APB Cemerlang Bersama' pada 4 April 2022. Majlis ini diadakan dengan tujuan untuk meraikan dan memberi pengiktirafan kepada para pensyarah di atas pencapaian dan sumbangan mereka yang cemerlang. Selain itu, objektif majlis untuk meningkatkan interaksi dan kerjasama yang lebih progresif dapat terjalin sesama warga Akademi dan juga kakitangan kampus.