UiTM News Hub: Majlis apresiasi 2022 dan persaraan staf APB UiTM Cawangan Perlis suatu inisiatif gemilang / Prof. Madya Dr. Naginder Kaur - Kaur, Naginder (https://news.uitm.edu.my/, 2023)
Kangar, Perlis: Majlis Apresiasi 2022 dan Persaraan Staf APB UiTM Cawangan Perlis telah diadakan di The Kitchen Studio Event Space, Kangar, Perlis pada 1 Mac 2023 daripada pukul 3.00 - 6.00 petang. Seramai enam puluh (60) orang pensyarah, bekas pensyarah dan pesara telah hadir untuk memeriahkan lagi majlis ini.