UiTM News Hub: Majlis Apresiasi Aidilfitri Kolej Pengajian Alam Bina, UiTM Cawangan Perlis / Dr. Fazly Amri Mohd - Mohd, Fazly Amri (2023)
18 Mei 2023, Kangar: Majlis Apresiasi Aidilfitri 2023, Kolej Pengajian Alam Bina (KAB), UiTM Cawangan Perlis telah diadakan di The Kitchen Studio Event Space, Kangar. Seramai empat puluh (40) orang termasuk Ketua Pusat Pengajian, pensyarah, staf makmal dan pesara telah hadir untuk memeriahkan lagi majlis bermakna ini.Majlis diserikan lagi dengan kehadiran Ybhg. Ts. Dr Shukor Sanim Bin Mohd Faizul (Rektor UiTM Cawangan Perlis), Ts. Gs. Dr. Erniza Suhana Mohkhar (Timb. Rektor Penyelidikan Jaringan Industri (PJI)) da Puan Nur Faizahton Fisal (Timb Bendahari).