UiTM News Hub: Majlis penghargaan dan penyerahan tugas Rektor UiTM Cawangan Perlis / Dr. Razlina Razali - Razali, Razlina (2022)
ARAU, 17 Januari 2022 - Telah berlangsung Majlis Penghargaan dan Penyerahan Tugas Rektor UiTM Cawangan Perlis di Hotel Seri Malaysia, Alor Setar. Majlis yang dihadiri oleh barisan pengurusan kanan, ketua-ketua bahagian, ketua-ketua pusat pengajian serta staf pentadbiran UiTM Cawangan Perlis diadakan bagi meraikan dan menghargai jasa kepimpinan mantan Rektor UiTM Cawangan Perlis, Profesor Dr. Haji Khudzir bin Haji Ismail. Majlis tersebut merupakan acara tradisi penyerahan tugas secara rasmi setiap kali penggiliran lantikan Rektor.