UiTM News Hub: Peningkatan produktiviti pensyarah melalui pendekatan amalan pengurusan lean / Chee Sie Ching and Dr. Nadhilah Abdul Pisal - Chee, Sie Ching; Abdul Pisal, Nadhilah, Dr (2022)
Akademi Pengajian Bahasa, UiTM Cawangan Perlis dengan kerjasama Research Interest Group Arabic Language Education (RIG ALE), UiTM Cawangan Perlis dan Research Interest Group Islamic Education & Human Development (RIG IEHDev), UiTM Cawangan Perlis telah menganjurkan sesi perkongsian yang bertajuk "Peningkatan Produktiviti Pensyarah Melalui Pendekatan Amalan Pengurusan Lean" pada 3 petang hingga 5 petang, 7 Januari 2022 menerusi Webex.