UiTM News Hub: Program Bual Bicara Antarabangsa bersama Prof Dr Chalermchon Satirapod (Pemeriksa Luar) / Fazly Amri Bin Mohd - Mohd, Fazly Amri (2023)
11 Januari 2023: Kolej Pengajian Alam Bina, UiTM Cawangan Perlis telah menganjurkan Program Bual Bicara Antarabangsa yang bertempat di Dewan Kuliah 6 (LT6) Kompleks STAR, UiTM Cawangan Perlis pagi tadi. Program Bual Bicara ini disampaikan oleh Yang Berbahagia Profesor Dr. Chalermchon Satirapod, Pensyarah daripada Jabatan Kejuruteraan Ukur, Universiti Chulalongkorn, Thailand bersempena Lawatan Akademik Beliau selaku Pemeriksa Luar bagi Kolej Pengajian Alam Bina, UiTM Cawangan Perlis selama dua hari bermula 10 dan 11 Januari 2023.