UiTM News Hub: Program CSR Geomass & Trash Hero 2023 / Fazly Amri Mohd - Mohd, Fazly Amri
14 Januari 2023: Persatuan GEOMASS, Kolej Alam Bina bersama Trash Hero UiTM Cawangan Perlis telah menjalankan aktiviti CSR di Dataran IMAB, Kuala Perlis. Turut hadir dan terlibat dalam program ini ialah Sr Ashnita Rahim, Koordinator Program Pengajian Sains Ukur dan Geomatik, Kolej Pengajian Alam Bina, Sr Mohd Khairy Kamarudin selaku Penasihat 1 GEOMASS, Puan Noorfatekah Talib (Penasihat 2 GEOMASS), para pensyarah dan 120 lebih orang para pelajar melibatkan peringkat diploma dan ijazah sarjana muda