UiTM News Hub: Program penerangan asas Ilmu Falak dan Majlis Rukyah Hilal Cerapan Ramadhan 1444H/2023M / Dr Fazly Amri Bin Mohd - Mohd, Fazly Amri, Dr (2023)
KUALA PERLIS, 22 Mac 2023 (Rabu) - Kolej Pengajian Alam Bina telah menerima jemputan ke Program Penerangan Asas Ilmu Falak dan Majlis Rukyah Hilal Cerapan Ramadhan 1444H/2023M di Menara pandang, Masjid Al-Hussain, Kuala Perlis.