News Hub: Program tertutup Di Apb Uitm Cawangan Perlis berjalan lancar: "Publishing Review Paper in Index Journals" / Dr. Nadhilah Abdul Pisal and Dr. Lew Ya Ling - Abdul Pisal, Nadhilah, Dr (2023)
Akademi Pengajian Bahasa (APB), UiTM Cawangan Perlis dengan kerjasama Research Interest Group Arabic Language Education (ALE) telah menganjurkan program 'Publishing Review Paper in Index Journals' pada 10hb Februari 2023 dengan jayanya bertempat di Bilik Inovasi, PJIMA. Program yang berlangsung selama 2 jam ini bermula pada jam 3.00 petang sehingga 5.00 petang. Program ini dihadiri oleh para pensyarah dan pelajar pascasiswazah dari APB dan ACIS. Jumlah peserta yang hadir adalah seramai 27 orang (23 pensyarah dan 4 pelajar pascasiswazah).