UiTM News Hub: Seminar Speed Reading on Geomatic Fields / Dr Fazly Amri Mohd - Mohd, Fazly Amri, Dr (2023)
13 April 2023: Kolej Pengajian Alam Bina, UiTM Cawangan Perlis telah menganjurkan Program Seminar "Speed Reading on Geomatic Fields" yang bertempat di Dewan Kuliah 7 (LT7) Kompleks STAR, UiTM Cawangan Perlis pagi tadi. Program ini disampaikan oleh Cik Nor Azrina binti Kasim, Pustakawan Perpustakaan Dato' Jaafar Hassan, UiTM Cawangan Perlis.