UiTM News Hub: UiTM Cawangan Perlis catat sejarah tandatangani 20 MoU/MoA secara maya / Dr Razlina Razali and Prof Madya Ts Dr Shukor Sanim Mohd Fauzi - Razali, Razlina, Dr; Mohd Fauzi, Shukor Sanim, Prof. Madya Ts Dr (2021)
Situasi pandemik yang melanda dunia tidak menghalang UiTM Perlis untuk terus memperluas jaringan kerjasama bersama agensi, industri serta institusi dalam dan luar negara. Pada 28 Oktober 2021, sejarah baru telah dicipta di UiTM Perlis apabila sejumlah 20 Memorandum Persefahaman (MoU)/ Memorandum Perjanjian (MoA) telah ditandatangani dalam suatu majlis yang diadakan secara maya. Ini menjadikan jumlah MoU/MoA yang telah ditandatangani oleh UiTM Perlis sehingga Oktober 2021 adalah sebanyak 28 MoU/MoA.