UiTM News Hub: UiTM Cawangan Perlis menyambut baik kempen penanaman 100 juta pokok (2021-2025) / Dr Razlina Razali - Razali, Razlina, Dr (2021)
Arau, 16 Disember 2021 - Sebanyak 20 batang pokok dari pelbagai spesis terancam, antaranya Meranti, Belian, dan Damak telah ditanam di ladang UiTM Cawangan Perlis. Penanaman pokok yang berlangsung semalam adalah selari dengan Kempen Penanaman 100 Juta Pokok (2021 -2025) melalui Program Penghijauan Malaysia anjuran Kementerian Tenaga dan Sumber Asli (KeTSA), Malaysia.