UiTM News Hub: Webinar Perkongsian Pakar: Peningkatan Produktiviti Pensyarah Melalui Pendekatan Amalan Pengurusan Lean / Dr. Nadhilah Abdul Pisal - Abdul Pisal, Nadhilah, Dr (2021)
Akademi Pengajian Bahasa (APB), UiTM Cawangan Perlis dengan kerjasama RIG Arabic Language Education (ALE) dan RIG Islamic Education & Human Development (IEHDev) akan mengadakan Webinar Peningkatan Produktiviti Pensyarah Melalui Pendekatan Amalan Pengurusan Lean secara atas talian.