Sekitar majlis penyerahan sumbangan wakaf buku 2022 / Perpustakaan Tengku Anis - UiTM Kelantan, Perpustakaan Tengku Anis (Perpustakaan Tengku Anis (PTA), 2022)
MACHANG, 06 Februari 2022 - Satu majlis ringkas penyerahan sumbangan buku wakaf kepada NGO Momen Buku telah diadakan pada 6 Februari 2022 (Ahad) bertempat di PTA. Buku-buku ini nanti akan diagihkan oleh pihak Momen Buku. Projek sumbangan buku wakaf ini adalah kolaborasi pertama PTA dengan NGO dalam memasyarakatkan budaya membaca. Semoga sumbangan buku-buku dimanfaatkan oleh pembaca-pembacanya.