Siri webinar PTA 4/2022: advanced literature search in Web of Science for postgraduate students (LSC201) / Perpustakaan Tengku Anis - UiTM Kelantan, Perpustakaan Tengku Anis (Perpustakaan Tengku Anis (PTA), 2022)
Pada 14 April 2022, Perpustakaan Tengku Anis, UiTM Cawangan Kelantan telah mengadakan Siri Webinar PTA 4/2022: "Advanced Literature Search in Web of Science for Postgraduate Students (LSC201). Webinar ini telah berlangsung selama 2 jam bermula jam 10.00 pagi hingga 12.00 tengahari dan dijalankan secara atas talian menggunakan medium Cisco Webex. Webinar ini terbuka kepada semua warga UiTM (staf/pelajar/penyelidik). Webinar ini telah disampaikan oleh Dr. Muslim Ismail@Ahmad, Pustakawan Kanan PTA UiTM Cawangan Kelantan Kampus Machang dengan kehadiran seramai 30 orang daripada pelbagai organisasi. Pihak Perpustakaan Tengku Anis mengucapkan terima kasih di atas penyertaan daripada semua peserta dan diharapkan maklumat yang disampaikan dapat membantu peserta dalam pengajaran, pembelajaran dan penyelidikan.