A day with PRIMe / Perpustakaan Tengku Anis - UiTM Kelantan, Perpustakaan Tengku Anis (Perpustakaan Tengku Anis, 2022)
Pada 23 Mei 2022 (Isnin), Perpustakaan Tengku Anis UiTM Cawangan Kelantan dengan kerjasama Unit Pengurusan Penyelidikan dan Inovasi (URMI) telah menganjurkan "A Day with PRIMe" bermula jam 9.00 pagi hingga 1.00 petang secara atas talian menggunakan platform Cisco Webex. Seramai 130 orang daripada pelbagai organisasi telah menyertai taklimat ini. Semoga sesi taklimat yang dilaksanakan ini dapat membantu para penyelidik untuk mendaftarkan penerbitan dan penulisan mereka pada masa akan datang. Taklimat ini juga dibawah SDG: 4 "Quality Education" dan SDG 17: "Partnership for the Goals".